OnePartnerGroup flyttar in

Välkomna till Motala Företagsby!

Nu har OnePartnerGroup flyttat in till oss. De personer ni kommer att stöta på i Företagsbyn är Anna Stenqvist, Henric Forsman, Julia Hermansson, Stefan Forsberg samt Karin Davidsson.

OnePartnerGroup har vuxit till att bli landets mest lokalt inriktade rekryterings- och bemanningsföretag. I Motala flyttar man nu kontoret till moderna och centrala lokaler i Motala Företagsby.
Henric Forsman är vd för OnePartnerGroup Östergötland och den som startade bolaget för fyra år sedan. I och med den resa man har bakom sig ser han flytten till de nya lokalerna och det centrala läget i Motala som ett självklart steg för den fortsatta tillväxten i regionen.
 
Vår vision är att vara regionens ledande rekryteringsföretag och branschens bästa bemanningsföretag och arbetsgivare. Nyckeln till detta är för oss en stark lokal förankring och Motala med all sin potential är givetvis en spännande marknad där vi vill fortsätta verka och samverka med andra inom näringslivet.
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping och ytterligare 45 kontor spridda över Sverige. Kontoren som ingår i OnePartnerGroup Nordöstra Götaland är Motala, Mjölby, Tranås, Linköping och Norrköping. Företagets kärnverksamhet inkluderar rekrytering och uthyrning av tjänstemän och yrkesarbetare, samt skräddarsydda utbildningar inom bland annat truck och travers.

Läs mer på OnePartnerGroups hemsida

onepartnergroup